MOŽE LI BIZARNIJE?

Otkako je smršavjela ne prestaje šokirati svojim stajlinzima

31.08.2016 u 13:43

Bionic
Reading

Kim Kardashian otvoreno je govorila koliko se loše osjeća s viškom kilograma nakon druge trudnoće i cijelu je ovu godinu posvetila mršavljenju. Rezultat je impresivan, ima više od 30 kilograma manje, ali to se ne bi moglo reći za outfite u kojima se slavodobitno šeće ispred paparazza

Poznato je da od početka veze s reperom Kanyeom Westom, Kim dopušta da joj on bira odjeću, a nakon što se opet utegnula i riješila viška kilograma kao da se još više trudi šokirati stilom odijevanja.

Jedan od stajlinga koji na vjeran način pokazuju da Kim nepotrebno spaja razne krpice samo zato da bi bila primijećena je ovaj primjer prije putovanja u Toronto gdje će Kanye nastupati za koji dan.

Teško je odrediti polaznu točku ovog outfita jer svaki komad koji je starleta nabacila govori sam za sebe. Počevši od prozirnog grudnjaka La Perla koji jasno pokazuje grudi pa do korzeta koji je odlučila odjenuti uz nekada jako popularne biciklističke hlače, Kim je očito dopustila Kanyeu da na ovom outfitu pokaže svu svoju kreativnost i zaigranost.