LIJEPA BRINETA

Mislite da je bež boja dosadna i dodaje godine? Ljupka Gojić Mikić zna kako nositi tu nijansu

28.09.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki uvijek je na popisu najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin je modni stil prepoznatljiv, mladenački zaigran i vrlo neobičan

Sa svakim svojim pojavljivanjem zgodna Zagrepčanka potvrđuje svoju titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih fashionistica.

Premda je odlično upućena u aktualne modne trendove, lijepa Ljupka koja s našim bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem ima tri kćeri, u svakoj prigodi pokazuje svoj instančan smisao za modu.

Ako ste dosad bili uvjereni da je bež boja dosadna i dodaje godine, stajling Ljupke Gojić će vas u trenu uvjeriti u suprotno.

  • +5
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX

Kao i uvijek uz par pomno odabranih komada i pomno osmišljenih detalja, jedna od naših najuspješnijih manekenki kreirala je nezaboravan look koji vrijedi iskopirati.

Bež sako s dvorednim kopčanjem, Ljupka je spojila s gustim hulahopkama u sivkastoj nijansi i trendi mokasinkama debelih potplata u bijeloj boji ukrašenih zlatnim detaljima.

Izdanje za svaku pohvalu, upotpunila je velikim naušnicama i sunčanim naočalima, a za svoj je sjajan jesenski look dobila samo niz komplimenata.

'Ti divna, a gle ovo iza', komentirali su neki obzirom da je Ljupka pozirala ispred odbačenih stvari na svojoj Knežiji gdje se preselila 2017. nakon što je sa suprugom i kćerima devet godina živjela u Hiroshimi gdje su djevojčice išle u vrtić i školu, a Mihael je igrao nogomet.

Jedan su od najdugovječnijih poznatih parova u Hrvatskoj, a tome svjedoči činjenica da su već 22 godina žive ljubavnu bajku. Par ima tri kćeri - Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu koje su, sudeći po svemu, od majke osim ljepote naslijedile i odličan osjećaj za modu.