NOVO IZDANJE

Minea haljinom naglasila dekolte, ali i istaknula svoj najveći adut - duge noge

07.04.2024 u 20:35

Bionic
Reading

Za svoje novo pojavljivanje u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', gdje je od ove sezone u žiriju, pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea još je jednom pokazala zavodljivo izdanje

I ove nedjelje, kao i tri prijašnje, Renata Končić Minea se uoči večerašnje emisije showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pohvalila novim stajlingom kojeg joj je stilist Marko Grubnić odabrao za novo pojavljivanje u žiriju.

Nakon dviju dugih haljina i jednog zavodljivog rockerskog izdanja, Minea se večeras pojavila u mini haljini koju potpisuje Royal Bride by Ivana Bilich. Riječ je o modelu gdje su na crnu podlogu našiveni bijeli biseri raznih veličina, koji nisu tek nabacani, već su ušiveni tako da dodatno istaknu njezin struk.

V izrez naglasio je njezin dekolte, a posebnost su zasigurno 'rukavi' koji padaju na ramena, a koji su u potpunosti izrađeni od bisernih kuglica.

Ovakav model haljine dodatno je naglasio i Minein najveći adut - njezine dobro oblikovane i vitke noge, koje rado i često stavlja u prvi plan.

Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Čop @kontraformalni

Ovo je inače treće Mineino izdanje s potpisom Royal Bridea, nakon ljubičaste duge haljine sa zavodljivim prorezom, a potom i prozirne mrežaste mini haljine dugih rukava prošarane vertikalnim crnim prugama te uočljivim crnim grudnjakom, sve dodatno 'začinjeno' ljubičastim perjem oko vrata i zglobova.

U prvoj emisiji oduševila je pojavivši se u zelenoj haljini s potpisom omiljenog brenda Kate Middleton, Self-Portrait.