MINJAK SVE DO STAROSTI

Milla Jovovich bit će razgolićena dok god može

04.08.2009 u 11:35

Bionic
Reading

Model i glumica Milla Jovovich nema problema s razotkrivanjem što više svog golog tijela jer zna da se pod stare dane neće osjećati ugodno hodajući razgolićena

Milla Jovovich

Karizmatična 33-godišnja glumica Milla Jovovich porijeklom iz Ukrajine voli se odijevati seksi.

'Ako imaš dobro tijelo, trebaš ga pokazivati. Majka mi je uvijek govorila: Takav izgled nećeš imati zauvijek, zato ga što više pokazuj sada. Mi smo pravi Rusi kad su te stvari u pitanju', iskrena je Milla.

'Zanimljiv je taj svijet', kaže Milla, 'ja se volim odijevati seksi, ali odijevam se za sebe jer muškarci ništa ne primjećuju sve dok se ne razgališ. Briga mnoge od njih za modu. Samo obučeš vruće hlačice i top bez ramena i mislit će da sjajno izgledaš. Žene su te koje će primijetiti tvoje cipele.'

Milla – koja ima 21-mjesečnu kćerkicu Ever Gabo sa zaručnikom, redateljem Paulom W. S. Andersonom – smatra da ključ seksi pojave ne leži samo u odjeći, već su podjednako bitni osobnost i inteligencija.

'Najljepše žene u povijesti nisu uvijek bile i najzanimljivije. Ako me muškarac smatra seksi ženom, to je zbog cijelog 'paketa'. Muškarci često ostavljaju lijepe žene i odu s onom koja ima snažan karakter i zanimljiva je', naglasila je Milla Jovovich.