PROBLEMATIČAN CITAT

Miley razljutila kršćane na Twitteru

05.03.2012 u 14:27

Bionic
Reading

Miley Cyrus (19) u svojim je intervjuima u prošlosti rado isticala da joj vjera puno znači, no čini se da je promijenila svoje mišljenje

Na Twitteru je mlada glumica i pjevačica ostavila post u kojem citira poznatog fizičara Lawrencea Kraussa, inače omiljenog među ateistima i mnogim intelektualcima, o tome da je život, uostalom kao i svi mi, nastao iz zvjezdane prašine.

Njegov citat završava ovako: 'Zato zaboravite Isusa. Zvijezde su umrle da bismo mi mogli biti danas ovdje', a Miley je na Twitteru objavila sliku Kraussa na predavanju, popraćenu njegovim objašnjenjem o nastanku života na Zemlji te rečenicom o Isusu koja je iznenadila njezine fanove ujedno vjernike.

Religiozni fanovi Miley Cyrus bili su razočarani njezinim postom. 'Miley, znači li to da više nisi kršćanka!? Što ti se dogodilo u tom svijetu showbizza?', glasio je jedan od ljutitih komentara njezinih obožavatelja čije je vjerske osjećaje, sudeći po svemu, povrijedila.

Mlada glumica i pjevačica zasad nije komentirala te reakcije.

Inače, Miley Cyrus je već dulje vrijeme u sretnoj vezi s Liamom Hemsworthom, australskim glumcem koji glumi jednu od glavnih uloga u filmu 'Igre gladi' (The Hunger Games') i kojeg mnogi proglašavaju novom velikom filmskom zvijezdom te nasljednikom Roberta Pattinsona