FASHION GURU

Mila Horvat opet s kečkama, a sad je htjela dočarati zimski ugođaj pa je nabacila i bundu, kao da je došla iz Kazahstana

  • 04.01.2023 u 16:02

  • Bionic
    Reading

    Voditeljica Mila Horvat ima pune ruke posla u posljednje vrijeme, a ni ovaj put njezin stajling nije mogao proći nezapaženo, ponajviše zahvaljujući kečkama, koje očito postaju njezin zaštitni znak, ali i izvezenoj bundi

    Neizmjerno sam zahvalan na tome što se Mila vratila u Hrvatsku jer - tko bi drugi vodio sportske događaje nego ona? Zahvalan sam i zato što je zgodna voditeljica neiscrpan izvor inspiracije za moj blog.

    Naravno, na ždrijebu za utrku Snježna kraljica, koju je vodila Horvatova, skupilo se podosta ljubitelja skijanja. Koliko znam, u Zagrebu, tj. Hrvatskoj, krenulo je proljeće pa je i ove godine zagarantiran pravi užitak na Sljemenu.

    • +9
    Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

    Nakon što je već nosila kečke, onako polugola, kao da je izašla iz nekog anime crtića, odlučila se još jednom za njih.

    Osim kečki, Mila je htjela dočarati zimski ugođaj u toplom Zagrebu pa je, kao i svaka prava istočnoeuropska djevojka, odjenula bundu. Iako smo otvorili granice prema Europi, i dalje smo daleko što se tiče odijevanja. Dok svi veliki brendovi zabranjuju upotrebu krzna, mi pokazujemo svu njegovu raskoš.

    Shvatio bih da je Mila došla na izvlačenje brojeva skijaša s kečkama i u nekoj ludoj dindrlici, možda i u dobrom kaputu koji je trendi ove sezone, ali ne - ona se odlučila za bundu s krznom po rubovima i vezom kao da je došla iz Kazahstana.

    • +3
    Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.