VELIČINA IPAK NIJE VAŽNA

Mick Jagger ima najmanji penis na svijetu

28.04.2010 u 10:19

Bionic
Reading

Bivša ljubavnica slavnog zavodnika Micka Jaggera, Janice Dickinson, otkrila je da zvijezda Stonesa nije obdarena

Janice je bila supermodel 80-ih godina, a u vrijeme najveće slave bila je jedna u nizu brojnih Jaggerovih ljubavnica. Slavni pjevač navodno ju je nogirao preko telefona, što mu Janice očito još ni danas nije oprostila.

U intervjuu za britanski Daily Star otkrila je da Jagger ima najmanji penis na svijetu. 'On je gadan mali sir Mick, s malim penisom. Jako je malen. Do kraja života ću ga ismijavati', rekla je Janice, kojoj svojedobno očito nije smetao taj Jaggerov nedostatak centimetara. Čini se da veličina ipak ženama nije važna, barem kad je Jagger u pitanju.

Da ga je Janice iamal s kim uspoređivati dovoljno govori njezino bogato seksualno iskustvo. Prije tri godine u showu Howarda Sterna pohvalila se da je spavala s više od tisuću ljudi, među kojima su bili Jack Nicholson, Warren Beatty, Sylvester Stallone, Liam Neeson, Bruce Willis i brojni drugi slavni muškarci, ali i pokoja žena. Janice kaže da je svaki od njih za sebe mislio da je najbolji, pa tako i Jagger.

U svojoj knjizi otkrila je da je u hotelskoj sobi provela nekoliko dana u društvu Grace Jones i Dolpha Lundgrena te da je to bio pravi divlji seks. Otkrila je da su oboje nevjerojatni ljubavnici te da su njih troje isprobali sve moguće poze, a priznaal je da je imala i seksualnu aferu s glumicom Kelly LeBrock koja je 80-ih bila seks simbol.