DEBLJANJE ZA POTREBE FILMA

Michelle Williams ne štedi svoj izgled

06.12.2010 u 10:15

Bionic
Reading

Glumci Michelle Williams i Ryan Gosling našli su se u poziciji neuobičajenog rivalstva tijekom snimanja filma 'Blue Valentine'

Glumačke zvijezde natjecale su se tko će dobiti više kilograma.

'Na kraju je završila cmizdreći i žaleći se zbog činjenice da je dobila čak sedam kilograma, dok je on dobio samo pet', objasnio je redatelj filma Derek Cianfrance za časopis People nakon sudjelovanja na dodjeli nagrada Gotham.

'Michelle je jela puno 'dekadentnog' sladoleda od kokosovog mlijeka, puno kalorija i masnoća za doručak i večeru te je po cijele dane slagala sendviče s avokadom. Baš je prionula na posao. Uživjela se u ulogu lika koji proživljava samouništenje i veliku mržnju prema sebi', kaže redatelj.

U drami je riječ o paru čiji se brak raspada, a imaju petogodišnju kćerku. Na početku je redatelj  zamislio da njezin lik propada i mršavi, ali 30-godišnjakinja je imala drugačije zamisli.

'Mislim da bi njeno stanje bilo očitije ako se zapusti dobivanjem, a ne gubitkom kilograma', zauzela se za svoj lik glumica. Cianfrance je u intervjuu progovorio i o njezinim majčinskim instinktima, koji su joj također pomogli, jer je njezina kćerka Matilda, koju je dobila u vezi s Heathom Ledgerom, prošli mjesec napunila pet godina.

'Matilda je posjećivala set i pomagala mami svojom prisutnošću. Michelle je vrlo osjećajna, a brižan i nježan majčinski odnos vjerno je prenijela na platno', zaključio je redatelj.