povratak ikone stila

Michelle Obama pokazala istesanu liniju u pripijenoj haljini

13.07.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Michelle Obama plijenila je pažnju na dodjeli nagrade za hrabrost Arthura Ashea u Los Angelesu u elegantnoj pripijenoj haljini zanimljivog asimetričnog dekoltea, kojom je u prvi plan stavila svoje najjače adute - zavidne obline i duge noge

Otkada je zvanično napustila Bijelu kuću, bivša prva dama Michelle Obama rijetko se pojavljuje u javnosti, no svojom je prisutnošću odlučila počastiti javnost na dodjeli nagrade za hrabrost Arthura Ashea koja se održava u sklopu dodjele sportskih nagrada ESPY.

Tom je prigodom nekadašnja miljenica Amerike odjenula efektnu pencil haljinu asimetričnog dekoltea s potpisom modnog brenda Cushnie Et Ochs, u kojoj je istaknula istesanu liniju i zavidne obline.

🗣Still My FLOTUS!! ✊🏾😎 #MichelleObama #ESPYS

Objavu dijeli Richard W. ♠️🔌 (@neveruhflaw)

Atraktivna Michelle oduvijek je slovila kao jedna od najbolje odjevenih prvih dama, a čini se kako se dobrog ukusa nije odrekla ni nakon mandata.

Uz upečatljivu haljinu iz kolekcije za jesen/zimu 2017., bivša prva dama kombinirala je crne štikle, a nakit potpisuje dizajnerica Jennifer Fisher. Tijekom dva mandata predsjednika Obame, Michelle je redovito plijenila pažnju svojim elegantnim izdanjima.

  • +5
Michelle Obama u efektnoj haljini brenda Cushnie Et Ochs Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin zaštitni znak bile su haljine 'A' kroja koje ističu njezin uzak struk i duge vitke noge. Za vrijeme boravka u Bijeloj kući bivša prva dama se okružila ljudima od povjerenja koji su se brinuli da uvijek izgleda reprezentativno.

Jedna od Michellinih vjernih savjetnica je i stilistica Meredith Koop, koja se o njezinom imidžu brinula od samih početaka, još od 2009. godine, a uspješnu suradnju su nastavile i izvan Bijele kuće.

  • +12
Modni stil Michelle Obame Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras