ZAUSTAVILI PROMET

Mia Kovačić s Ivaniševićem odigrala partiju nasred ceste

01.09.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Teniski as Goran Ivanišević i Mia Kovačić, obučena u ružičasti kompletić i tenisice s pandama, zaigrali su tenis nasred Zagrebačke avenije

Nakon što je Mia Kovačić teniskog asa Gorana Ivaniševića na svom radijskom doručku na Totalnom FM izazvala na meč, oni su vrlo brzo iz studija prešli na cestu. Kao teren im je, naime, poslužila Avenija i svojim tijelima su zaustavili promet, a zbunjeni vozači imali su što vidjeti.

Nitko nije bio nervozan nego su trubili su kako bi pozdravili voditeljicu i tenisku zvijezdu, a nakon nekoliko izmijenjenih loptica, pobjedu je na oduševljenje svih odnijela Mia Kovačić.

Goran je rekao da ga je zbunila blještavim outfitom, da to nije fer… 'Iznenadila me blještećim outfitom, a tenisice su me ubile totalno! Ne smeta me što sam izgubio od žene, ali da sam izgubio od žene s pandama na tenisicama, to si ne mogu oprostiti', rekao je Goran i dotaknuo se teme ulaska Dinama u Ligu prvaka. 'Dinamo je bolji klub, ali Hajduk definitivno ima bolje navijače', dodao je.

Kovačić je zanimalo i zašto tenisačice stenju i pomaže li to njihovom tenisu: 'Šarapova je naprimjer odlična tenisačica, ali njezino stenjanje graniči s dobrim ukusom. Znam da mogu igrati i bez toga', rekao je Goran