DVA IZDANJA JEDNE VEČERI

Mia Begović u koži i prozirnoj čipki

17.09.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Zna Mia Begović kako će privući pozornost, ma gdje se pojavila. Ne znamo u čemu je jučer obavljala jutarnje zadatke, ali znamo da se poslijepodne dva puta u dva sata tip-top preobrazila: zmijsko izdanje za promociju zdravog spavanja, crna čipka za modni spektakl Fashion.hr

Svaka prigoda zahtijeva svoj stajling, naravno. Mia Begović je tako u hotel Esplanade, na promociju novog portala gdjespavasmaco.com, došla odjevena kao da se vratila iz pariškog šopinga. I vratila se, rekla je za tportal.hr, baš iz Pariza!

'Kupila sam samo nekoliko ključnih komada odjeće, evo ovu haljinu sa životinjskim printom, podosta pašmine', otkrila je glumica koja se u posljednje vrijeme ne odvaja od svoje torbice Vivien Westwood.

S čipkom i uskim kožnim hlačama je teško pogriješiti, pa je to bio izbor Mije Begović za vruće modno događanje Fashion.hr, koje se te iste večeri odvijalo u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Čipkasta kratka majica otkrila je i nešto kože koja je na Miji, unatoč godinama, i dalje napeta. Uostalom, ona točno zna što je na njoj seksi.

Da, i cipele je valjalo promijeniti, pa je uz haljinicu nosila lakirane crvene salonke, malo otvorene na prstima, a uz crnu je kombinaciju nosila bež štikle na platformu.