FASHION GURU

Meštar jednostavno obožava logotipove poznatih brendova, pomislio bi čovjek da je neki ruski TV voditelj

  • 18.02.2022 u 10:04

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri kazališne predstave 'Halo, halo, ovdje Radio Zagreb' pojavila su se poznata TV lica, među kojima su bili Davor Meštrović, Željka Ogresta i Dubravko Merlić

    Premijera predstave u ZKM-u nije prošla bez poznatih osoba, a bio je ondje i Davor Meštrović, ljubitelj kazališta koji povremeno ljubi i modu.

    Davor je završio na mojoj listi loše odjevenih prvenstveno zbog obožavanja logotipova poznatih brendova. Pomislio bi čovjek da je neki ruski TV voditelj jer to gledamo jedino još tamo, čak su i u Kini odlučili smanjiti kupovinu velikih dizajnerskih brendova i okreću se svojima.

    Koliko vidimo, smirio je svoj modni izričaj i odlučio se za crno-bijelu kombinaciju, pa sam itekako zadovoljan. Naravno ako vam je promaklo, i dalje ima remen Louis Vuittona, ovoga puta u crnoj boji.

    • +8
    Poznati na premijeri predstave 'Halo, halo, ovdje Radio Zagreb' Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

    Bio je na premijeri i poznati TV bračni par, Željka Ogresta i Dubravko Merlić. Rijetko se pojavljuju u javnosti, ali kad god se negdje ukažu, znači da je to bio dobar događaj. Uvijek su skladno odjeveni i naravno u crnom.

    Gospon Merlić je u svom klasičnom izdanju, vesta i košulja, kao student. Iskreno, volim taj stil.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.