ASTRO INFO

Merkur u Biku podarit će vam veću dozu strpljivosti, a jedino ćete u ljubavi biti površniji i lakomisleniji

11.05.2018 u 14:07

Bionic
Reading

Ulaskom u Bika u nedjelju 13. svibnja Merkur će cijelom zodijaku podariti veću dozu strpljivosti i zdravog razuma. Planet prometa, komunikacije i misaonih procesa u stabilnom zemljanom znaku pojačat će koncentraciju i izdržljivost u obavljanju intelektualnih zadataka

Čitat ćete sporije, ali pažljivije pa ćete bolje razumijevati i pamtiti. Učenici i studenti neka iskoriste tjedan između 13. i 20. svibnja za svladavanje gradiva koje zahtijeva udubljivanje i razmišljanje, a ne samo puku reprodukciju.

U ophođenju i odlučivanju bit ćete oprezniji i promišljeniji nego u vrijeme kad je Merkur prolazio Ovnom. Zahvaljujući smirujućem utjecaju Bika na Merkura kontrolirat ćete govor i pisanje. To će smanjiti rizik da izvalite nešto bedasto i uvredljivo ili da pošaljete poruku pogrešnom primatelju.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strast i intimnost u drugom planu

Sve u svemu, bit ćete skloni upregnuti svoje umne sposobnosti u ostvarivanje koristi i postizanje opipljivih materijalnih rezultata, a ne u ostavljanje dojma i pobjeđivanje u prepirkama. Loša je strana Merkura u Biku nespremnost na promjenu mišljenja ili stava neovisno o novim argumentima koji bi rušili vašu ustaljenu koncepciju.

Ljubav je jedino područje u kojemu ćete biti površniji i lakomisleniji unatoč Merkuru i Suncu u Biku. To možete zahvaliti Veneri u Blizancima, koja obuzdava strast i potiče neobavezno i neozbiljno koketiranje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dosjetke, vicevi i igre riječi bit će vaša glavna oružja u ophođenju sa simpatijama. Bit će vam važno da probijete led, uspostavite kontakt i ležerno se zabavite, a s iskrenijim izražavanjem osjećaja pričekat ćete selidbu Venere u Raka 19. svibnja.