KRALJICA STILA

Melania Trump u traper košulji kakvu je već prošetala Victoria Beckham

11.02.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Melania Trump, prva dama Amerike kad je u pitanju moda, nikad ne griješi, a njezina su modna rješenja prava inspiracija

Dobro je poznato kako se lijepa Slovenka ima sjajan modni stil te da s lakoćom slaže kombinacije kojima je teško pronaći manu.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Modni znalci se slažu kako je ova atraktivna brineta jedna od najbolje odjevenih prvih dama pa je mnogi često nazivaju jedinom pravom nasljednicom legendarne Jackie Kennedy.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Melania Trump u Washingtonu se sastala s ravnateljem ONDCP-a Jimom Carrollom iz američkog Ureda za nacionalnu politiku kontrole droga, na temu strategije borbe protiv zlouporaba narkotika.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i obično, uvijek elegantna Melania oduševila je modnim odabirom kojem se nema što prigovoriti. Zgodna brineta igrala je na kartu minimalizma što se i ovoga puta pokazalo dobitnom.

Iskombinirala je tuniku od tamnog denima s dva džepa i ukrasnim rubom s potpisom Victorije Beckham s bež 'cigaretama' hlačama dodatno naglasivši vitki struk s remenom od denima.

Omiljene stilettice s potpisom Christiana Louboutina u neutralnoj bež boji, lijepo su zaokružile ovaj dnevni look za peticu.

Istu denim košulju/tuniku koja se može kombinirati na mnoge načine, nosila i sama dizajnerica Victoria Beckham u lipnju prošle godine.

Ovaj sofisticirani outfit zaokružila je bež štiklama i pomno stiliziranom kosom s lagano uvijenim krajevima te diskretnim make upom.