MODNA DOMINACIJA

Melania Trump u potpunosti zasjenila Brigitte Macron: Francuskinja ovoga puta modno podbacila

12.07.2018 u 13:02

Bionic
Reading

Nakon slijetanja u britansku prijestolnicu četverodnevni posjet Europi Donald Trump službeno je započeo u Bruxellesu gdje sudjeluje na dvodnevnom summitu NATO-a. Na putu mu se, kako je prethodno najavljeno, pridružila supruga Melania Trump koja je ponovno modno briljirala

Sletjevši u londonsku zračnu luku, Melania se sasvim prigodno pojavila u kultnom bež baloneru britanske modne kuće Burberry u kojem se 10. srpnja u popodnevnim satima sa suprugom Donaldom zaputila u Bruxelles uoči dvodnevnog summita NATO-a.

Idućeg dana Melania se u odsustvu Donalda Trumpa sastala s prvim damama i suprugama premijera sudionika NATO-va summita na koncertu klasične glazbe organiziranom u kapelici Kraljice Elizabete u belgijskom gradu Waterloou.

Poput prethodnice Michelle Obame, Melania se modnim odabirima često trudi odati počast zemlji domaćinu pa je za navedeno događanje odabrala mornarskiplavu haljinu bez rukava s potpisom Calvina Kleina – njujorškog brenda kojim u ulozi kreativnog direktora predsjeda belgijski dizajner Raf Simons.

Haljinu zanimljivog trobojnog detalja na području dekoltea Melania je nosila uz bijeli model omiljenih stiletto cipela u špic s potpisom slavnoga Christiana Louboutina, a navedenu kombinaciju u večernjim satima pokušala je nadmašiti jedinstvenim modelom bijele haljine s potpisom libanonskog dizajnera Elie Sabba.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedenu kreaciju, koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od 58 tisuća kuna, Melania je nosila na koktel zabavi uoči dvodnevnog summita NATO-a, a osim cijenom ističe se laserski obrađenim, prozirnim materijalom tila s motivima tropskog lišća i podstavom u nijansi nude koja je bojom parirala odabiru stilettica lakirana sjaja koje i ovaj put potpisuje Christian Louboutin.

Na oba događanja, Melania se imala priliku susresti s prvom damom Francuske Brigitte Macron čijim je formalnim izdanjima dominirala bijela boja.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN