ZABLISTALA U PRADI

Melania Trump ponovno reciklirala: Nakon godinu dana iz ormara izvukla haljinu od 30 tisuća kuna

11.05.2019 u 11:58

Bionic
Reading

U Bijeloj kući američki predsjednik Donald Trump organizirao je druženje s majkama američkih vojnika, a ceremoniji je, naravno, prisustvovala i prva dama, Melanija Trump, koja se ovoga puta odlučila na reciklažu. Iz ormara je 'izvukla' Pradinu haljinu u boji slonovače, koju je već nosila na druženju s japanskim predsjednikom i njegovom suprugom

U haljini bez rukava, boje slonovače, Melania Trump još je jednom pokazala da ju ne nazivaju bezrazložno jednom od najbolje odjevenih žena svijeta. Jednostavna haljina, koja prati liniju tijela i spušta se do koljena, na eleganciji je dobila izvezenim cvijećem na grudima i duž desne noge, a Melaniji Trump stoji kao salivena.

Iako bi, zbog novaca koje joj suprug posjeduje, ali i funkcije koju obnaša, gospođa Trump mogla za svako pojavljivanje odjenuti nešto novo, Melania se pokazala odličnom u recikliranju, pa je i ovoga puta posegnula u svoj ormar i izvukla dobitnu kombinaciju.

Ovu haljinu već je nosila u travnju 2018. godine kada su se predsjednik Donald Trump i ona susreli na konferenciji za medije s japanskim premijerom Shinzo Abeom i prvom damom Akie Abe.

Riječ je o haljini iz Pradine kolekcije, čija je cijena bila vrtoglavih 30 tisuća kuna, a koja je odavno rasprodana u cijelom svijetu.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Melania Trump u Prada haljini 2018. godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia