PROLJETNO IZDANJE

Melania Trump zna kako jednostavnu haljinu učiniti zanimljivijom

03.05.2019 u 10:51

Bionic
Reading

Nakon što je proteklog vikenda u društvu japanskog premijera Shinza Abe i supruge Akie u Bijeloj kući proslavila 49. rođendan, prva dama Amerike Melania Trump na večeri povodom Nacionalnog dana molitve sa suprugom Donaldom imala je priliku susresti se sa žrtvama prošlotjedne pucnjave u kalifornijskoj sinagogi

Gotovo 100 vjerskih vođa, uključujući rabina Yisroela Goldsteina iz sinagoge Chabad of Poway, Melania Trump u Bijeloj kući dočekala je u zanimljivom modelu zelene haljine za koju je zaslužna omiljena dizajnerica dama s britanskog kraljevskog dvora, Novozelanđanka Emilia Wickstead.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o laskavom modelu haljine bez rukava, sa suknjom A-kroja i efektne šumski zelene boje, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 13 tisuća kuna.

Spomenutu kreaciju Melania je, osim dodatkom sjajnog zelenog remena, učinila dodatno zanimljivim odabirom zahvaljujući modelu stiletto cipela s potpisom omiljenoga dizajnera Christiana Louboutina.

Uz prepoznatljiv crveni potplat, spomenuti model naziva So Kate posebno se isticao šarenim, cvjetnim uzorkom na bijeloj koži, a iako je u većini modnih trgovina rasprodan njegova vrijednost iznosi nešto manje od šest tisuća kuna.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju