STAJLIŠ SLOVENKA

Sada je jasno od koga je Melania Trump naslijedila smisao za modu: Amalija Knavs stajlingom zasjenila vlastitu kćer

19.08.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Trumpovi su proveli deset dana u Bedminster golf clubu u New Jerseyju, u vlasništvu predsjednika Donalda Trumpa, i na godišnjem odmoru pridružili su im se Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, a koja je stajlingom potpuno zasjenila svoju slavnu kćer

Američka prva obitelj vratila se u Washington nakon godišnjeg odmora koji je provela u New Jerseyju. Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ovog puta godišnji nisu proveli samo sa sinom Barronom, već i s Melanijinim roditeljima, Viktorom i Amalijom Knavs, koji su svojoj kćerki velika podrška te je često posjećuju.

Od koga je prva dama slovenskih korijena naslijedila smisao za modu, odmah nam je bilo jasno kad smo na fotografijama koje su snimili američki fotografi ugledali besprijekorno dotjeranu Amaliju Knavs. Fotografi su prvu obitelj tradicionalno dočekali na travnjaku Bijele kuće, a 74-godišnja Amalija ukrala je sve poglede.

  • +9
Donald, Barron i Melania Trump vraćaju se u Bijelu kuću s Viktorom i Amalijom Knavs Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Amalija je zasjenila i svoju slavnu kćer, a koja je za putovanje odjenula običnu bijelu majicu na kratke rukave i zelenu suknju midi kroja, upotpunivši stajling omiljenim štiklama Christiana Louboutina s efektnim cvjetnim printom.

Ovaj vrlo jednostavan i nenametljiv stajling sam po sebi nije loš, no usporedimo li ga s outfitom koji je nosila Melanijina majka, činjenica je da je Amalija odradila puno bolji zadatak. Mama prve dame, koja je nedavno postala američka državljanka, plijenila je pažnju u efektnoj plavoj haljini bez rukava s detaljima raznobojnih pruga i cipelama na petu koje nijansom odgovaraju haljini.

Vrlo sličnu haljinu s potpisom brenda Delpozo Melania je nosila tijekom službenog posjeta Poljskoj u srpnju 2017. godine, pa nije isključena mogućnost da je Amalija inspiraciju za svoj stajling pronašla upravo u Melanijinom outfitu otprije dvije godine.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkako su se umirovili, Melanijin otac Viktor i majka Amalija često s prvom obitelji odlaze na godišnje odmore, a prije nego što su se preselili u Ameriku radili su u rodnoj Sloveniji kao prodavač automobila i krojačica u jednoj tvrtki koja se bavi proizvodnjom dječje odjeće.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN