ODUŠEVILA U BIJELOM

Elegantna Melania Trump opet je bez konkurencije

30.03.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Melania Trump ponovno je oduševila svojim elegantnim stajlingom na dodjeli nagrada najhrabrijim ženama održanoj u State Departmentu u Washingtonu

Atraktivna Slovenka ne odustaje od strogih krojeva koji prate liniju tijela, a moramo se složiti da joj takve kreacije pristaju kao salivene.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vitka Melania zablistala je u moćnoj haljini-kaputu koji potpisuje The Row. Ovaj komad koji odiše klasikom nadahnut je retro modom i odličan nastavak modne priče prve dame koja bira isključivo minimalističke kreacije koje joj odlično stoje.

Za razliku od žestoke crvene kreacije Alice Roi u kojoj se prošetala Palm Beachom prošloga mjeseca, ovoga se puta odlučila za bijelu boju. Upotpunila je strogu haljinu-kaput upečatljivim štiklama zmijskog uzorka iz kolekcije Christiana Louboutina.  

'Ponosna sam što sam danas ovdje u društvu 12 izvanrednih žena koje su dale toliko, bez obzira na nezamislive opasnosti po vlastitu sigurnost. Gdje god su žene podčinjene, podčinjen je i svijet, a gdje su uspješne, i društvo je uspješnije', rekla je Melania na dodjeli nagrada International Women of Courage u jednom od svojih rijetkih nastupa.

Prva dama potpuno se povukla iz medija i javnosti, a još se nije preselila u Bijelu kuću, jer, kako je izjavila, želi da njihov 11-godišnji sin Barron završi školu u New Yorku.