STIL BEZ GREŠKE

Melania Trump opet briljira: Prva dama Amerike zablistala u dva stajlinga kojima ne možemo pronaći manu

20.01.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Melania Trump, lijepa supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa miljenica je modnog svijeta i rijetko kad griješi kad je u pitanju stil

Zgodna brineta rođena u Sloveniji izaziva pozornost gdje god da se pojavi, a njezin je modni stil klasičan i ženstven.

Melania Trump velika je obožavateljica sofisticiranih komada poput elegantnih kaputa ili haljina koji laskaju njezinoj besprijekornoj figuri koje obično nosi u kombinaciji sa stiletticama i nekom od skupocjenih dizajnerskih torbica iz svoje zavidne kolekcije.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SIPA / Sipa Press / Profimedia

Jedna od najelegantnijih prvih dama veliku pozornost izgledala je besprijekorno u još jednom fantastičnom stajlingu prilikom ukrcavanja u Marine One ispred južnog krila Bijele kuće s u društvu sina Barrona i supruga Donalda Trumpa odakle se predsjednički par uputio u Mar-a-Lago na Floridi.

Melania je bila pravo utjelovljenje elegancije u kaputu s remenom od iste tkanine s ukrasnom velikom kragnom na kojem bi joj pozavidjele mnoge trendseterice u prekrasnoj boji lavande.

Barron (13) koji je u trenutku kad je njegov otac postao predsjednik imao devet godina, bio je odjeven poput svojih vršnjaka u bombericu i crne traperice dok je predsjednik SAD-a nosio tamnoplavi kaput klasičnog stila s plavom kravatom.

Ovaj efektni look, atraktivna bivša manekenka je upotpunila visokim čizmama u i Hermesovom torbicom u istoj nijansi bogate tamnosmeđe.

Stajling je uspješno začinila zanimljivim detaljem, retro naočalima crvenih okvira.

Ništa manje uspješan nije bio ni njezin drugi modni odabir: bijela haljina kratkih rukava koja prati liniju tijela ukrašana sitnim cvjetnim uzorkom s potpisom proslavljene dizajnerice venecuelanskih korijena Caroline Herrere koju je uparila s bijelim salonkama, svojim zaštitnim znakom.