KAKAV AS IZ ORMARA

Melania Trump nastavlja oduševljavati modnim kombinacijama: Sportska elegancija koja ostavlja bez daha

01.07.2018 u 13:25

Bionic
Reading

Prva dama Amerike naveliko se vratila svojim dužnostima nakon operacije bubrega kojoj je podvrgnuta u svibnju. S dvanaestgodišnjim sinom Barronom i suprugom Donaldom, ali i svojom majkom Amalijom Knavs, Melani Trump napustila je Bijelu kuću kako bi svi skupa posjetili američku vojnu bazu Joint Base Andrews u Washingtonu. Opet je pokazala modnu odvažnost u hlaćama cvjetnog printa

I ovog puta je Melanija Trump igrala na kartu sportke elegancije. Odabrala je hlače s cvjetnim uzorkom modne kuće Erdem koje savršeno pristaju vitkoj prvoj dani Amerike. Uz njih je iskombinirala bijelu košulju i salonke žute boje te je u toj kombinaciji izgledala vrlo otmjeno. Ni njezina majka nije zaostajala za njoj kad je riječ o modnom pogotku. Gospođa Amalija Knavs stigla je iz Slovenske Sevnice, gdje je Melania i odrasla, u posjet kćeri.

Mama i baka Knavs se poput američke prve dame, odvažila te je odjenula svjetlo ružičasto odijelo s hlačama, a ispod sakoa jednostavnu bijelu majicu te štikle s tankom potpeticom. Bez problema je u njima koračala po travnjaku koji se nalazi oko Bijele kuće. Obje Slovenke svoj su look upotpunile sunčanim naočalima velikih okvira.

  • +13
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia