BOTTEGA VENETA

Torba s potpisom talijanskog brenda za kojim luduju fashionistice novi je predmet žudnje, a ima i neobičan detalj

16.09.2022 u 12:01

Bionic
Reading

Luksuzni talijanski brend Bottega Veneta godinama je sinonim za visokokvalitetne proizvode, a njihove su prepoznatljive torbice predmet žudnje za mnoge zaljubljenice u modu

Modna kuća Bottega Veneta koju je od 2018. do 2021. godine s velikim uspjehom vodio Daniel Lee kojeg je zamijenio Matthieu Blazy, nastavlja utabani put s predivnim torbicama koje redovito izazivaju pomamu među fashionisticama.

Kreativni dizajner talijanske kuće već sad pokazuje izniman potencijal za dodatke baš kao i njegov prethodnik.

Najnoviji model ove luksuzne kuće o kojem svi bruje, upečatljiva je torbica od pletene kože s neobičnom drškom u obliku zlatne sardine koja će svakom, pa i najdosadnijem stajlingu dati posebnu, elegantnu vibru.

  • +7
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ime Sardine ova torba naravno duguje masivnoj zlatnoj ručki koja imitira siluetu ribe, a povezuje kožu nastalu nadaleko poznatom, tradicionalnom tehnikom tkanja intrecciato.

Torbica dolazi u bijeloj, bordo i tamno smeđoj boji, a ako ste se već zaljubili u nju, morat ćete izdvojiti oko 3200 eura (oko 24 tisuće kuna).

Ovu cool torbicu već su nabavile it djevojke poput Kendall Jenner i Chloé Sevigny te su je s puno stila uklopile u svoje modne kombinacije. Po mnogima najbolje odjevena sestra iz klana Kardashian-Jenner, modu ima u malom prstu, pa je s lakoćom kreirala genijalan stajling koji je uključio ženstvenu haljinu s potpisom Bottega Venete, The Row japanke-natikače u stilu 90-ih i prelijepu Sardine torbicu.

Istu je torbicu, u bordo nijansi, sjajno iskombinirala i glumica Chloë Sevigny, poznata po svom pomaknutom modnom stilu.

Odlično je podignula njezinim minimalistički look koji čine bijela prugasta košulja, crne kožne hlače i čizme, a zlatne naušnice, baš kao ručka Bottega Veneta, fantastično su nadogradile ovu modnu priču.