CASUAL KOMBINACIJA

Meghan Markle u izdanju u kakvom je nikad nismo vidjeli, no ovaj komad možda nije baš najlaskaviji

24.10.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Meghan Markle, supruga princa Harryja, nedavno je podignula veliku medijsku prašinu intervjuom za posebno izdanje magazina Variety, u kojem je otkrila brojne nepoznate stvari iz svojeg obiteljskog života

Meghan Markle, koja je svoj novi dom s Harryjem izgradila u rodnoj Kaliforniji, najčešće viđamo besprijekorno dotjeranu u elegantnim stajlinzima, no ovoga puta odlučila se za nešto posve drukčije.

Nakon što je sve zapanjila u elegantnim kreacijama renomiranih modnih kuća poput Caroline Herrere, Jasona Wua i Galvana za Varietyjev fotosession, Meghan je pokazala ležernije izdanje.

Bez sumnje je zvijezda tog fotosessiona bila nevjerojatna haljina s potpisom Caroline Herrere, poznate dizajnerice venecuelskih korijena. Riječ je o impozantnoj i zavodljivoj dvobojnoj haljini u plavim tonovima i s asimetričnim dekolteom, uz koju su se savršeno uklopile elegantne srebrne sandale Amine Muaddi.

Ali i casual looku, u kojem se uputila u šoping i na ručak s prijateljicom, teško je pronaći zamjerku.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bivša zvijezda serije 'Suits' bila je neprepoznatljiva u casual izdanju koje je istaknulo njezinu vitku figuru.

Lijepa 41-godišnjakinja odlučila se za trendi kombinezon bez naramenica u jednoj od njezinih omiljenih nijansi, tamnozelenoj, a ovaj komad, koji možda i nije baš najlaskaviji jer dodaje volumen na bokovima, potpisuje brend Malia Mills.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao i obično, ovu je modnu kombinaciju zaokružila skupocjenim komadima, a look je nadogradila velikim sunčanim naočalama i elegantnim nakitom.

Casual kombinezon, model Montecito, na najbolji način utjelovljuje ležeran kalifornijski modni stil, a Meghan ga je upotpunila velikim šeširom (Cuyane), udobnim puloverom Ralpha Laurena prebačenim preko ramena, ravnim sandalama s remenčićima Emme Parsons i torbom Chloe.

Inače, u intervjuu za Variety, Meghan je priznala da je veliki fan serije 'Bijeli lotos', serije koja prati zaposlenike i goste fikcionalnog odmarališta.

Osim toga, Meghan gleda crtiće sa sinom Archiejem te priznaje kako joj čini veliko zadovoljstvo proživljavati scene iz crtića kroz oči djeteta. Trogodišnji Archie veliki je obožavatelj crtanih serija za djecu 'Octonauts' i 'Storybots'.