Vrući ljetni popusti

Meblo Trade - tjedan popusta od 15% do 40%

23.08.2016 u 13:12

  • +5

Meblo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Meblo Trade

Bionic
Reading

Meblo Trade rezervirao je tjedan za super popuste i odlične uštede

Od 24. do 31. kolovoza u svim Meblo Trade salonima te na web shopu možete pronaći brojne programe namještaja i keramičkih pločica na odličnom popustu od 15 pa do čak 40%. Treba li vam nova dječja soba, kuhinja, garnitura, madrac ili keramičke pločice, u Meblo Trade salonima pronaći ćete ih po odličnim, sniženim cijenama. Riješite se svoje stare kuhinje i zamijenite je novom, modernijom, stvorite prostor u kojem ćete s užitkom boraviti kuhajući i isprobavajući nove recepte.

Nova garnitura
savršeno će se uklopiti u ambijent svakog doma, osobito ako imate mogućnost širokog izbora različitih boja i materijala, kao što ih imate u svim Meblo Trade salonima. Madrace možete pronaći uz popuste do čak 40% i odmah su spremni za isporuku – uložite u odličan madrac i napokon se odmorite i naspavajte kako zaslužujete, budite se bez dosadne boli u leđima i vratu te budite poletni svaki dan.

Keramičke pločice
modernog izgleda, raznih materijala i uzoraka vašem će domu udahnuti potpuno novi izgled i svježinu, osobito ako se ohrabrite te odlučite osvježiti upravo dnevni boravak ili terasu na kojoj ćete uživati u hladu tijekom ovih vrućih, ljetnih dana. A za sve male školarce pripremili smo odlične popuste na dječje sobe – funkcionalni i fleksibilni elementi, živahne boje i maksimalna iskoristivost prostora bit će savršeni za odličan početak još jedne školske godine.

Posjetite Meblo Trade salone i web shop, iskoristite odlične popuste od 15 do 40 % samo od 24. do 31. kolovoza. Više na www.meblo.hr.