na limitirano razdoblje

Popularni fast food restoran u Francuskoj u ponudu vratio McBaguette posvećen 'Emily u Parizu'

10.01.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Mnogi su u uvodnoj epizodi nove sezone popularne serije primijetili kako Emily u gradu ljubavi predstavlja novi McDonald'sov specijalitet. Lik Lily Collins dogovara posao s kultnom franšizom restorana brze hrane, točnije, dobiva priliku pomoći u lansiranju ograničenog izdanja sendviča, no riječ je o doista pravom sendviču, ne proizvodu izmišljenom za potrebe serije

McBaguette je 2012. predstavljen u 1228 francuskih McDonald'sa, također u limitiranom izdanju, no sada je, zahvaljujući hit-seriji vraćen u ponudu. Iznenađujuća suradnja Netflixa i popularnog fast food restorana, oduševila je zaljubljenike u pariški život i obožavatelje serije, izazvalo je brojne rasprave i interes za sendvičem.

Sada dolazi u varijanti s govedinom i piletinom, a sendviči se peku u posebnim pećnicama kako bi pecivo ostalo hrskav. Sastoji se od dva odreska goveđe pljeskavice ili komada piletine, ementaler sira, zelene salate i umaka od francuskog senfa, a u McBaguette meniju dolaze uz krumpiriće, srednje veliko gazirano piće te dva macaronsa.

Inače, sendvič je dostupan samo na francuskom području, i to samo na limitiran razdoblje.

  • +51
Emily u Parizu, 3. sezona Izvor: Netflix / Autor: Netflix