GOST DIZAJNER

Matthew Williamson je nova zvijezda H&M-a

26.11.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Tek što su predstavili modele koji su nastali kao zadnja u nizu suradnji s poznatim dizajnerskim imenima, poznati lanac modne odjeće H&M najavio je iduću. Nova zvijezda H&M-a je Matthew Williamson

Nakon Stelle McCartney, Karla Lagerfelda, Viktora & Rolfa te Comme des Garçonsa, H&M je angažirao još jednu veliku dizajnersku zvijezdu, Matthewa Williamsona.

Williamson će dizajnirati ekskluzivnu kolekciju za proljeće i ljeto 2009. koja će se na policama dućana lanca H&M naći u travnju iduće godine.

'Ovo je sjajna prilika za rad s H&M-om. Sviđa mi se način na koji je H&M stvorio novi fenomen u modi svojim suradnjama s dizajnerima iz svijeta visoke mode. Oduševljen sam činjenicom da će moje kreacije za H&M biti dostupne i cijenom pristupačne mnogima diljem svijeta,' rekao je Williamson.

H&M-ova nova dizajnerska kolekcija za ljeto, odražavat će tipične Williamsonove atribute, ljubav prema jarkim bojama i printevima te boho estetiku koja mu je donijela mnoge poklonike u svijetu poznatih među kojima su i Sienna Miller, Scarlett Johansson, Kate Moss i Mischa Barton.

Osim ženske kolekcije, Williamson će za H&M napraviti i mušku kolekciju koja će u dućane doći malo nakon ženske, u svibnju.