SMIRIVANJE TENZIJA

Mars je ušao u znak Riba, a to će najviše ići u prilog Rakovima, Škorpionima, Bikovima i Jarcima

23.03.2024 u 07:30

Bionic
Reading

Mars, planet energije i akcije, ušao je u znak Riba 22. ožujka i u njemu će boraviti do 30. travnja. Kada se Mars, simbol akcije, hrabrosti i srčanosti nađe u plahim i prevrtljivim Ribama, izražava svoju energiju na suptilnije, manje očigledne načine

Tipična Riba osjeća jasnu averziju prema sukobu i prvo pokušava doseći kompromis putem obostranog razumijevanja. Za razliku od razdoblja u kojem prolazi znakovima poznatima po agresiji, poput Ovna, Lava, Strijelca i Škorpiona, Mars u Ribama pristupa izazovima diskretnije i mekše, s dozom empatije i brižnosti. Zato spomenuto razdoblje nije primarno usmjereno na ostvarivanje materijalnih ambicija, već na smirivanje tenzija gdje je god moguće.

Pogledaj detaljni horoskop

Tijekom ovog tranzita vaše energetske razine bit će promjenjive i usko povezane s emocionalnim stanjem. Javit će se potreba za razdobljima tišine i samoće. Ovi trenuci povlačenja nisu znakovi slabosti, već nužnosti ponovnog punjenja emocionalnih baterija. Mars u Ribama uči vas vrijednosti introspekcije i snazi ​​koja se nalazi u tišini.

Vaši će se prioriteti promijeniti u skladu s altruizmom i idealizmom Riba. Tuđe potrebe bit će vam podjednako važne kao i vlastite, a vaši će postupci biti više vođeni suosjećanjem i željom za pomaganjem nego stremljenjem osobnim ciljevima.

  • +6
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Mars je u Ribama manje direktan i iskren, što znači da će suparnici češće posezati za obmanama, spletkama, podmetanjima i glasinama, nego brutalnom silom.

  • +2
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Mars u Ribama poziva vas da preispitate svoje ciljeve. Ohrabruje vas da pokažete više empatije i razumijevanja. Potiče vas da date prioritet emocionalnom i duhovnom rastu umjesto materijalnog gomilanja. Ovaj će tranzit najviše ići u prilog Rakovima i Škorpionima, kao i Bikovima i Jarcima, koji će s više hrabrosti i samopouzdanja ostvarivati snove. Blizanci, Djevice, Strijelci, pa i same Ribe trebali bi biti promišljeniji te izbjegavati naglost i nasilje kad je god to prikladno.

  • +2
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia