BORBEN I STRASTAN

Mars je u Jarcu; pravo je vrijeme da preuzmete inicijativu i zakoračite naprijed

30.01.2022 u 07:43

Bionic
Reading

Mars, moćni crveni planet koji vlada akcijom, borbenošću i strašću, penjat će se po liticama Jarca od 24. siječnja do 6. ožujka 2022. Mars posebno žarko gori u Jarcu jer je to jedno od njegovih omiljenih mjesta, uz Ovna i Škorpiona. Uz Marsovu pomoć preciznije ćete fokusirati svoju vatrenu moć na metu

Idućih pet tjedana povoljno je vrijeme za dovršenje svih zadaća s kojima ste zastali i za uranjanje u novu fazu projekta koji se razvijao sporije od očekivanog. Mars u Jarcu navodi vas da obratite pozornost na detalje te očistite planove i procese od svakog viška.

Promjene će zahvatiti i romantičnu scenu. Ako ste u vezi, pozabavite se dugoročnim planovima. Jarčevski smisao za realnost omogućit će vam da skujete planove otporne na iznenađenja. Ako ste solo, preuzmite inicijativu i napravite prvi korak u smjeru osvajanja onog tko vas je uznemirio. Ovih tjedana imat ćete snage za uvođenje pozitivnih promjena i u tom kontekstu.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Do 6. ožujka Mars će dobro surađivati s drugim planetima pa će njegove energije nesmetano kolati. Svatko kome su ciljevi realni i kristalno jasni moći će ostvariti napredak. Najbolje razdoblje za to bit će od 3. do 5. veljače, kad Mars zauzme prijateljski položaj naspram Jupitera. Poslovi koje pokrenete ili tečajevi koje započnete u tom terminu imat će iznadprosječan uspjeh.

Claire Foy je Ovan, rođena je 16. travnja 1984. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još je jedan datum spektakularan. Krajem svog prolaska Jarcem, 3. ožujka, Mars će se udružiti s Venerom i Plutonom i nadahnuti vas da povučete potez s kojim ste dugo oklijevali. Ono što se činilo nemoguće moglo bi postati ostvarivo uz umjerenu dozu rizika. Držite obje noge na zemlji i budite spremni zaustaviti se ako se pothvat ipak učini preteškim.

  • +9
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lošija strana Marsa u Jarcu proizlazi iz njegovog materijalizma i ambicije. Mnogi će biti opsjednuti radom ili će se pokušati i poslužiti makjavelističkim metodama, koje podrazumijevaju da je radi ostvarenja cilja sve dozvoljeno. Ovo se najviše odnosi na znakove koje će Mars do 6. ožujka najjače dotaknuti: Jarca, Ovna, Raka i Vagu.