FASHION GURU

Mariju Vučković i Marija Banožića već smo vidjeli u ovim stajlinzima, ako ništa - barem ne troše puno na kapute, što je izuzetno pohvalno, pogotovo za ministre

  • 09.02.2021 u 13:22

  • Bionic
    Reading

    Otvaranje dječjeg vrtića u slavonskom mjestu Vođinci pohodili su ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar obrane Mario Banožić, a u istim su se stajlinzima pojavili prošloga prosinca na otvorenju Kuće hrvatske grane 'Croataste'

    Ministrica poljoprivrede i ministar obrane opet su u pohodu, tj. na otvaraju svega i svačega. Ovaj put na redu je dječji vrtić - jest da ne vidim poveznicu između dječjeg vrtića te ministarstva poljoprivrede i obrane, ali neki izaslanici Vlade valjda moraju biti tamo, kao i svećenik.

    Imali smo prilike vidjeti imenjake Mariju i Marija već nekoliko puta zajedno u sličnim prigodama, ali i u istim stajlinzima. Koliko primjećujemo, barem njih dvoje ne troše puno na kapute, što je izuzetno pohvalno, pogotovo za ministre.

    • +6
    Ministrica Marija Vučković i ministar Mario Banožić Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

    Nismo baš navikli, barem ne u prijašnjim postavama, na to da ministri štede na odjeći, mislim, nisu štedjeli ni na čemu. Pretpostavit ćemo da ministrica ispod ovog crvenog teddy kaputa ima nešto kožno, jer je to njezin stil i to su joj omiljeni komadi, a zna ih nositi uz ovaj kaput.

    Možda su joj kombinacije složene po danima, ako ništa - barem razmišlja praktično.

    Ne ulazim u kompetencije ministra Banožića, ali gledajući čisto vizualno i stilski, sva sreća da je on ministar.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.