FASHION GURU

Martina Dalić, nakon što se dobro odmorila, u Koprivnicu je kročila u raskošnom crvenom kaputu, s novom frizurom i pramenovima

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 04.02.2021 14:06
  • Objavljeno 04.02.2021 u 11:38
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Bivša potpredsjednica Vlade i nova predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić u Koprivnicu je stigla u poslovnom stajlingu. Nakon odlaska iz Vlade nije se pojavljivala sve do predstavljanja knjige, a dok se odmarala, promijenila je frizuru

Svi se sjećamo, barem moja generacija, 'malih tajni' koje su naše mame gledale na televiziji kuhajući s Karapandžom. Toga više nema, ali tajne su ostale. Tako je i bivša potpredsjednica Vlade kročila u Koprivnicu u crvenom kaputu i pokazala da je ona jedina sposobna voditi sve firme u državi. Sva sreća da ih je ostalo još samo nekoliko pa to neće biti nikakav problem.

Nismo je vidjeli neko vrijeme, a u intermezzu je gospođa Dalić objavila i knjigu i siguran sam da ju je pročitala barem ona. Da je možda napisana kao fikcija, poput djela Dana Browna, možda bi se i Vrdoljak latio filmske palice.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Koliko vidim, u tom intermezzu nije samo izbacila knjigu, već se odmorila, promijenila frizuru, stavila pramenove… Ovoga puta osim standardne bijele košulje, koju inače nosi, odlučila se za trendovski remen na plavoj balon-suknji i raskošan crveni kaput.

Što se tiče stila, on je uvijek isti i tu moram biti iskren - sviđa mi se taj njezin poslovni stil.

Do sada sam koristio samo prirodne začine koje mogu sam ubrati i Podravkinu juhu od rajčica; začini su ostali isti, ali juhu ću početi raditi sam.

  • +8
  • +5

Martina Dalić u Podravci

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nikola Wolf/Podravski

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.