ŽENSTVENO I CHIC

Marijanu Batinić osvojile su upečatljive čizme koje daju posebnu zavodljivu vibru svakom looku

09.01.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić njeguje ženstven i elegantan stil, a rado se upušta i u modne eksperimente

Omiljena Splićanka sa zagrebačkom adresom uvijek je u korak s modnim trendovima pa nije odoljela čizmama koje zaljubljenice u modu obožavaju već neko vrijeme.

Vidjeli smo ih i na članicama klana Kardashian-Jenner, Jennifer Lopez, ali i mnogim drugim poznatim fashionisticama.

Visoke čizme bez sumnje će svaki look podignuti na novu razinu, a ova statement obuća osvojila je i stajliš Splićanku, voditeljicu RTL-ove emisije 'Život na vagi'.

Marijana se odlučila za varijantu od lakirane crne kože koja jamči poglede.

Ovaj je modni trend sam po sebi pomalo riskantan te zahtijeva pametno kombiniranje s manje uočljivim komadima u neutralnim nijansama poput sive, crne, bež...

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Profimedia / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Budući da su su te čizme same po sebi vrlo upečatljive, zgodna brineta vješto ih je spojila s nečim neutralnim odlučivši se za sako-haljinu od bijele kože Krie Designa, koja ide uz apsolutno svaki komad u garderobi.

Stajling bez greške zaokružila je moćnom torbicom brenda Coccinelle, kosom oblikovanom u trendi blage valove i crvenim ružem.

Ni ovoga puta nisu izostali mnogi komplimenti na račun izgleda poznate voditeljice pa je njezin Instagram bio prepun pohvala.

'Prelijepa', 'Savršena', 'Divna bajkovita riva, a ti još ljepša', hvalili su je njezini obožavatelji.

Inače, kako je istaknula u ranijem intervjuu za tportal, najmanje voli poslove koji su vezani uz, pomalo neočekivano, odjeću.

'Kad su kućanski poslovi u pitanju, najmanje volim sve vezano za odjeću - ne volim peglati jer nemam baš vremena, a peglanje predugo traje, ne volim se općenito baviti slaganjem odjeće... Ormari su mi vječito krcati i teško mi se riješiti odjeće jer mi je posao takav da zahtijeva veću količinu, a ista ta količina me umara. Moja dobra vila (mlađa sestra) povremeno me spasi pa mi oslobodi vješalice', rekla je Batinić.