VINDIJA ZA CIJELU OBITELJ

Mame znaju što vole njihovi najdraži

06.06.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Tko su one koje imaju najteži posao na svijetu, rade bez predaha, godišnji odmori i bolovanje za njih nisu opcija, a prekovremeni sati ulaze u opis posla? Naravno, majke su te koje su svojoj obitelji na raspolaganju uvijek i svugdje, a odgovornost njihove zadaće nadilazi sva ostala zanimanja i poslove.

One uvijek i bez iznimke znaju što je najbolje za njihove najdraže pa tako i kada je riječ o izboru zdravih prehrambenih proizvoda bez obzira radi li se o funkcionalnim jogurtima s dobrim bakterijama, ukusnim voćnim sokovima ili najmekšoj svježoj piletini. Majke znaju koji će proizvodi opravdati njihovo povjerenje, ali i visoka očekivanja gladnih članova njihovih obitelji.

Jogurti s dobrim bakterijama – jer zdravlje dolazi prije svega

Oznaka Odabrale mame jedinstveni je koncept na našem tržištu i ujedno prvo istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama u kojemu ocjene daju isključivo – majke. Samo su najkvalitetniji i najbolji prehrambeni proizvodi zaslužili preporuku strogog stručnog žirija majki koje svaki dan na stol svojim ukućanima donose cijeli niz zdravih prehrambenih proizvoda.

Među njima se posebno ističu Fortia funkcionalni jogurti s dobrim bakterijama iz varaždinske Vindije koji pridonose boljoj probavi i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Sadržavaju Lactobacillus casei 431 bakterijsku kulturu i vitamine A i D, što znači da su ovi jogurti idealni pomoćnici u zaštiti imuniteta i zdravlja svih ukućana. Povrh toga, Fortia jogurti zahvaljujući specifičnim bakterijskim kulturama koje sadrže, pomažu u prevenciji brojnih zdravstvenih tegoba kao što su respiratorne infekcije gornjih dišnih puteva, ali i alergije te autoimune bolesti.

Ukusne kombinacije koje provjereno štite organizam

Sve mame znaju da će Fortia funkcionalni jogurti doprinijeti njihovim nastojanjima da svoju obitelj potaknu i usmjere prema zdravoj i uravnoteženoj prehrani, a ta je zadaća još jednostavnija s obzirom na to da su Fortia jogurti dostupni u natur verziji – za one koji igraju na sigurno, ali i u brojnim voćnim kombinacijama – za one koji posebno uživaju u okusu voća. Mogućnosti za pripremu obroka su neograničene – kombinirajte ih sa žitaricama ako vaši najmiliji obožavaju zobenu kašu za doručak, ili ih dodajte omiljenom voćno-povrtnom smoothiju za dodatnu dozu zdravlja.

Jogurti s dobrim bakterijama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ravnotežu u svakodnevnoj prehrani osigurat će i Fortia s okusom neodoljive kombinacije jagode, grožđa i crnog ribizla ili Fortia žitarice prepune vlakana, ali i inovativne četiri verzije Fortia smoothija. Potpuni obrok uz dodatak dobrih bakterija, vitamina i žitarica olakšat će svaki izazovni radni dan, a birati možete između čak četiri privlačna okusa – ananas-banana-kokos, višnja-banana-nar-cikla, kruška-banana-kivi-špinat i šljiva-jabuka-smokva-zob.

Sve najbolje iz Vindije

Pored Fortia funkcionalnih jogurta, oznaku „Odabrale mame“ ponosno nose još četiri prehrambena proizvoda iz bogatog asortimana Vindije. Tako su nositelj oznake i najkvalitetniji Marinato Kids ražnjići robne marke Cekin, piletine broj jedan u Hrvatskoj u privlačnim i praktičnim pakiranjima posvećena najmlađima, ali i DAR 100% biljni napitci koji dolaze u četiri neodoljiva okusa te su odličan izvor energije, minerala i vlakana za čitav dan.

Povrh toga, mame su odabrale i Vindi 100% juiceve proizvedene bez dodatka šećera od pomno biranih plodova što ih čini savršenim izvorom dnevne doze vitamina. Kao ukusno, a zdravo osvježenje, odlična su prilika da u svoj organizam unesete nešto više voćnih vitamina koji su posebno važni u ovom toplijem dijelu godine. Iso sport, omiljeno izotonično piće također nosi oznaku „Odabrale mame“ , idealan je za nadoknadu izgubljene tekućine nakon sportskih aktivnosti ili uživanja u svježem zraku i prirodi.

Kao vodeća prehrambena industrija u zemlji, ali i regiji, Vindija svojim kupcima već 60 godina nudi samo najbolje proizvode, a oznaka „Odabrale mame“ koju nosi čak pet grupa Vindijinih proizvoda, samo je učvrstila Vindijinu poziciju omiljenog izbora potrošača i tržišnog lidera.