ŽENSKI RAZGOVORI

Mali trikovi za zavođenje na plaži

28.07.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Jupi! Stigli su i dugo očekivani dani bezbrižnoga odmora, a dobro je poznato da je ljeti zbilja nešto u zraku te da su svi puno raspoloženiji za romansu

Donosimo nekoliko savjeta za zavođenje na plaži pa ako si ovoga ljeta željna isprobati svoje vještine šarmiranja, vjerujemo da će ti itekako biti od koristi.

Kad se prvoga dana pojaviš na plaži, prvo se ležerno prošeći i 'osmotri situaciju'. Ukoliko ne vidiš nikoga zanimljivog, smjesti se tamo gdje ti se najviše sviđa, ali gdje ćeš imati dobar pogled na događanja na plaži. Ako si pak snimila nekog tko ti je zanimljiv, smjesti se u njegovoj blizini, no nikako preblizu.

Idealna udaljenost je do tri metra, a svoj ručnik ili ležaljku za plažu postavi paralelno s osobom koja ti je zapela za oko – ali malo iznad ili ispod njega da ne bi bila preuočljiva.

Ako misliš da ti je gornji dio tijela privlačniji, smjesti se malo ispod, a ako svojim adutom smatraš noge, postavi se malo iznad. Liniju bokova istakni držeći koljena skupljena prilikom sunčanja, a stari trik koji uvijek pali je igranje s pramenom kose ili tu i tamo bezbrižno prođi prstima kroz nju kad vidiš da te potencijalna simpatija gleda.

Na plaži smo svi bez puno odjeće i tu, nažalost, nema puno filozofiranja, pa ukoliko nisi uspjela na vrijeme poraditi na celulitu ili skinuti koji kilogram viška, povlačenja nema! Zato odglumi kraljicu samopouzdanja i uvijek kraljevski koračaj do svog ručnika ili ležaljke. Nikako nemoj skretati pozornost čudnim kreacijama kojima želiš prikriti dijelove tijela kojima nisi zadovoljna.

 

Dečkima je jako simpatično kad se cure na plaži bave nekom aktivnosti poput odbojke, igraju se loptom u vodi ili daju sve od sebe u plivanju nego da samo leže cijeli dan na suncu. Prije svega to nije ni zdravo za kožu, a u njegovim očima možeš ispasti cura opsjednuta time da se preplanula vrati s mora.

'Privlače me cure koje nisu opterećene izgledom i koje će se baciti na pijesak za loptom ili zaroniti bez straha da će smočiti kosu. Ipak smo na ljetovanju, zar ne? Nisu mi zanimljive cure koje dolaze na plažu tip-top skockane, kao da su krenule van s tonom šminke', kaže 17-godišnji Filip M.

Dakako, nemoj zaboraviti na osmijeh i dobro raspoloženje jer dobro je poznato da nasmiješeno lice otvara sva vrata.Iako neki momci tvrde da im je šarmantno to da ih neka cura pošprica ili gurne u vodu, ne preporučujemo tu taktiku jer se većini ne bi svidjela.

Nakon što nekoliko dana provedeš blizu simpatije, a za to vrijeme on nije dao petama vjetra ili pronašao neko zanimljivije društvo, vrijeme je za akciju.

Odvaži se i uspostavi komunikaciju
– zamoli ga da ti posudi časopis koji čita ili kremu za sunčanje pa ga usput priupitaj što se može raditi u gradu i sl. To nisu nimalo agresivni potezi te pomažu da se započne razgovor, a tko zna, kad ga bolje upoznaš možda skužiš da ti nije baš toliko zanimljiv kako se činio iz daleka, a možda ti se baš još više svidi.

U svakom slučaju, to je dobar materijal za kasnije analiziranje s prijateljicama i odlična vježba za usavršavanje komunikacijskih vještina.