top izbor

Mala crna haljina je vječna, a Kendall Jenner ovaj stajling je dovela do savršenstva

11.10.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Kad riječ o chic osobnom stilu, Kendall Jenner ga je dovela do samog vrha. Bez obzira nosi li komplet ležernih krojenih hlača i košulje s potpisom The Rowa ili Rick Owens maksi haljinu za večernji izlazak, model uvijek oduševi modnu publiku. Ali s malom crnom haljinom svoj modni izričaj dovela je do savršenstva

Slavna 26-godišnj manekenka nosila je ultimativnu malu crnu haljinu ukrašenu srebrnim ukrasima na predstavljanju svog brenda tekile 818 u Las Vegasu. Upečatljivom stajlingu je dodala dva komada svog omiljenog brenda The Row: crnu kožnu torbu za nošenje na ramenu te par crnih kožnih sandala s remenom.

Od svog originalnog dizajna koji je Coco Chanel predstavila u 20-ima, mala crna haljina postala glavni dio ormara svake elegantne žene. Primjerena svakoj prilici, nenapadna no dovoljno elegantna, ova haljina je jedan od onih modnih komada u koje se doista isplati uložiti. Varijacija je doista mnogo je vrlo lako naći onu koja savršeno odgovara individualnom stilu.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: VaEtums/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok su potpuno crni modeli bez istaknutih detalja uvijek dobar izbor, ljubiteljice upečatljivijih komada na svoje će doći izborom modela s ukrasima koji podižu svaki stajling. Kendallin izbor je nepogrešiv kroj male mini crni haljine bez rukava, a da detalji doista čine razliku dokazuju i mali sitni ukrasi koji prekrivaju čitavu kreaciju.

  • +24
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo