FASHION GURU

Maja se prošetala gradom u stajlingu koji bi bio primjereniji otvorenju Minta ili nekom fancy sprovodu

  • 06.09.2022 u 18:51

  • Bionic
    Reading

    Svestrana pjevačica proteklog vikenda u Zagrebu je predstavila vlastitu liniju bojanki za djecu, a stvoreni stajling za tu prigodu usput je pokazala i na špici. Njezino glamurozno vikend izdanje, osim fotografima i prolaznicima, zapelo je za oko i Fashion Guruu

    Nakon ljetnih odmora život se vratio u metropolu, a kao prvi vjesnik, Maja se prošetala gradom. Mislim na Šuput.

    Ako mislite da je to napravila jer je trebala otići na Dolac po grincajg varate se, mislim čak da ona niti ne zna gdje je Dolac. Nije ni bitno, Maja se prošetala gradom u stajlingu koji bi bio primjereniji otvorenju Minta ili nekom fancy sprovodu.

    • +4
    Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

    Ali ne, ona nije išla ni na jedno od ta dva mjesta već je odlučila u tome prezentirati nešto za djecu, ne bih se dalje uplitao u to, ali npr. sve poznate mame, a i neki očevi su se upustili u projekt pisanja za djecu poput Natalie Portman, Kelly Clarkson, Meghan Markle sa svojom klupom, Dolly Parton ili recimo Baracka Obame i Channinga Tatuma, a da ne spominjem Madonnu sa svojom zbirokm priča za laku noć.

    Svi su oni došli na predstavljanje svojih uradaka u vrlo ležernim kombinacijama; finim, decentnim, ipak su to djeca, ali to kod Maje nije moguće.

    Siguran sam da bi da ode na Dolac odjenula nešto udobno, ali čim je neko predstavljanje u pitanju pa makar bilo i za djecu, Maja dolazi kao da glumi u Dinastiji i to u sceni kada se pojavljuje na sudu da nešto zabiberi, samo je ovaj put šešir nešto manji.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.