FASHION GURU

Iskreno, ovaj put mi je Tarik bolje odjeven od Lejle; mislio sam da će se ona ipak malo više srediti za ovu priliku

  • 02.09.2022 u 14:30

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri španjolskog filma ’42 segundos', koji govori o najvećem španjolskom vaterpolskom uspjehu iz 1992. godine, kad ih je predvodio trener Dragan Matutinović, pojavili su se Lejla i Tarik Filipović, jer je upravo naš glumac i voditelj utjelovio slavnog vaterpolskog trenera

    Barcelona je lijep grad u kojem naprosto morate uživati, a to je iskoristio i popularni par. Tarik je promovirao svoj novi film, a Lejla se sredila za tu prigodu.

    Iskreno, ovaj put mi je Tarik bolje odjeven od Lejle. Svi znamo da lijepa Lejla itekako drži do svog stila i da on nije jako nametljiv, OK osim kad stavi na sebe previše predimenzioniranih volana. No svejedno sam mislio da će se malo više srediti za ovu priliku.

    Tarik i Lejla Filipović na premijeri filma u Madridu Izvor: Profimedia / Autor: Kike Rincón / ContactoPhoto / Profimedia

    Ako ćemo ocjenjivati od 1 do 5, cipele su najbolje u ovom stajlingu dok je košulja zaslužila najmanju ocjenu - jedinicu. Siguran sam da je imala puno boljih ležernih kombinacija nego što je ova.

    Lejla dobro nosi sve što stavi na sebe i super izgleda, frizura je lijepa, osmijeh još ljepši, ali ova kombinacija mi je više za neki modni event tipa otvaranje dućana u sunčanom Splitu, nego u sunčanoj Barceloni.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.