LJUBAV NA PRVI POGLED

Madonna za Louisa Vuittona

04.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Madonna je opet u top formi, što se itekako vidi na najnovijim fotkama koje je snimila za potrebe reklamne kampanje prestižne modne marke Louis Vuitton

Nesumnjivo je da je na slikama koje su snimljene za potrebe reklamne kampanje modne kuće Louis Vuitton Madonna poprilično dorađena u Photoshopu, no kraljica popa svejedno izgleda sjajno. Kako i ne bi kad odnedavno ponovo ljubi, a savršenu liniju uporno teše već desetljećima.

Do suradnje Madonne i vuittonovaca došlo je nakon što je glavni dizajner kuće Marc Jacobs gledao njen koncert u Parizu. 'Rekao sam samo: 'Mislim da bismo trebali uzeti Madonnu! Potpuno me osvojila, njen nastup, njena energija.'

Uskoro je uslijedio poziv, a Madonna je spremno pristala. Šest slika, nabijenih atmosferom pariških cafeea, snimio je Steven Meisel s kojim je Madonna surađivala na svojoj knjizi 'Seks'.

Pariška atmosfera nije izabrana slučajno, budući da je i nova kolekcija Louisa Vuittona za proljeće i ljeto iduće godine inspirirana upravo glavnim gradom Francuske.

Šuška se da je Madonna za kampanju navodno , no glasnogovornik kuće Vuitton Antoine Arnault odbacio je takve tvrdnje rekavši samo da je ta svota vrlo daleko od spomenute brojke.