KENDALL JENNER

Luksuzni stan slavne ljepotice san je snova

12.06.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Mlada manekenska zvijezda Kendall Jenner prodaje svoj luksuzni stan u Los Angelesu za 1,6 milijuna dolara

Ova zgodna brineta slovi i kao najsamozatajnija članica klana Kardashian-Jenner, pa se dosad o njezinim nekretninama nije puno pisalo, za razliku od onih mlađe sestre Kylie, koja je, otkad je navršila 18 godina, kupila i prodala nekoliko vila, a jednu trenutačno iznajmljuje za više od 125.000 dolara.

Ipak, čini se da je Kendall odlučila napraviti nešto po tom pitanju. Njezin raskošni dom u Los Angelesu kupljen je 2014. uz pomoć majke i menadžerice Kris Jenner za 1,3 milijuna dolara, a sad je na tržištu postigao vrtoglavu cijenu od 1,6 milijuna dolara.

  • +5
Kendall Jenner - stan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Apartman mlade manekenke zauzima 2068 četvornih metara i ima očaravajući pogled na grad, zelenilo i park sa skulpturama.

Stan koji ima dvije prostrane spavaće sobe i tri kupaonice osvaja na prvu loptu jer se radi o raskošno uređenom prostoru u bež, bijeloj, sivoj i nijansi svijetle lavande, s puno prirodne rasvjete i luksuznih detalja.

Dizajnerska kuhinja opremljena je najboljim aparatima, a kupaonice su ukrašene Kohlerovim i Groheovim uređajima.

Zgrada ima grijani bazen, fitnes centar, sobu za druženje, sobe za sastanke i spremište za vino. A ako vam je potrebno još nešto, tu su usluge 24-satnog vratara ili tima za sigurnost, pa nekako sumnjamo u to da će Kendallin stan dugo čekati kupce.