PROFINJENOST NA DJELU

Osnivač Ubera počastio se novim domom iz snova za koji je iskeširao nevjerojatnih 303 milijuna kuna

14.05.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Američki milijarder Travis Kalanick koji je zaslužan za osnivanje brojnih uspješnih aplikacija, uključujući i Uber, u jeku pandemije koronavirusa počastio se novim luksuznim domom iz snova za koji je posegnuo duboko u džep i iskeširao nevjerojatnih 303 milijuna kuna. Za mnoge je to nedostižno bogatstvo, no za slavnog biznismena prava sitnica

Suosnivač Ubera Travis Kalanick od ranih dana naučio je da je investiranje najisplativiji oblik zarade. Osim u poslovne projekte, slavni poduzetnik voli investirati i u nekretnine, pa je tako u jeku pandemije koronavirusa, od kojeg je u SAD-u oboljelo 1,42 milijuna ljudi, odlučio kupiti luksuznu kuću u elitnom losanđeleskom naselju Bel Air.

43-godišnji milijarder je za svoj novi dom iz snova iskeširao 303 milijuna kuna. Luksuzna vila veličine 1.858 kvadratnih metara sastoji se od sedam spavaćih soba i 10 kupaonica, a smještena je na privatnom posjedu veličine gotovo sedam tiruća metara kvadratnih.

  • +16
Novi dom osnivača Ubera,Travisa Kalanicka Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia

Kalanick, koji je 2009 godine zajedno s prijateljem Garettom Campom pokrenuo tvrtku Uber Technologies, odsada će u svom novom domu moći uživati u vlastitom vinskom podrumu koji može smjestiti tisuće boca vina, velikom uredu, teniskom terenu i naravno bazenu, koji je u Los Angelesu neizostavan dio svake luksuznije nekretnine.

Vila je uređena vrlo moderno i sofisticirano, a dozu udobnosti i osjećaj doma pružaju drvene grede koje krase većinu prostorija, kao i brojni namještaj, podovi i detalji od prirodnih materijala.