PACKED & READY

Lufthansa lansira novo Facebook natjecanje

22.01.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Lufthansa poziva sve svoje fanove da putem društvene mreže Facebook pokažu slike svega onoga što bi željeli da se nalazi unutar njihovih putnih torba, a zatim podijele svoje priče kako bi osvojili neke od super nagrada

Godišnje Lufthansa preveze više od 55 milijuna komada prtljage. Svaki od tih komada priča dio priče njihovog vlasnika i njihova putovanja. Upravo je ova činjenica povod koji je vodeći europski zračni prijevoznik imao na pameti kad je osmišljeno ovo inovativno natjecanje kojim započinje 2013. godinu.

Svi Lufthansini fanovi putem novog natjecanja Packed & Ready imaju jedinstvenu priliku osvojiti fantastične nagrade vezane uz putovanja dodavanjem slika onoga što bi željeli spakirati u vlastitim virtualnim koferima. Jednako tako, sve fanove se poziva da s drugima podijele i otkriju po čemu su upravo njihove putne torbe toliko posebne. Uključenje u natjecanje na Facebooku moguće je do 28. veljače.

Packed & Ready

Ono što je bio povod osmišljavanju natjecanja Packed & Ready jest činjenica kako Lufthansa kao tvrtka dijeli jednaku znatiželju o tome što se nalazi unutar putnih torba kao i svatko od nas. Uz priliku da podijele s zajednicom Facebook što je to tako posebno u njihovim putnim torbama i koferima, korisnici će moći dodavati posebne efekte na fotografije, stvoriti naslovnu fotografiju sa svojim spakiranim koferom te naposljetku je i koristiti kao svoju profilnu fotografiju na toj društvenoj mreži.

Osim toga, korisnici mogu odabrati zemlje koje su posjetili svojim koferom i pritom označiti sve svoje prijatelje na Facebooku koji su ih pratili u njihovim putovanjima.

Svaki od prijedloga ulazi u natjecanje te će svatko od sudionika moći dati glas svom favoritu. Koferi i priče s najvećim brojem glasova naći će se u mogućnosti osvojiti odlične nagrade, poput brendiranog kofera Lufthansa, kozmetičke torbe, ručnika za plažu i još mnogo drugih poklona, koji će se moći iskoristiti na nekom od budućih putovanja.

Posjetite natjecanje Packed & Ready na Facebooku ili se uključite odmah ovdje.