LJETOVANJE SA STILOM

Ljetni stajling bez greške: Catherine Zeta Jones na odmoru u Italiji privlačila poglede

31.07.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Jedan od najdugovječnijih bračnih parova u Hollywoodu, Catherine Zeta Jones i Michael Douglas, otputovali su u Italiju na zasluženi godišnji odmor. I prije nego li su se čamcem prevezli u Portofino gdje su planirali večerati s nekolicinom prijatelja, paparazzi su ih spremno dočekali na kopnu ne bi li izbliza uslikali slavni par. Velška glumica plijenila je posebnu pažnju svojom ljepotom i nenametljivom elegancijom

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas su i nakon 20 godina zajedničkog života nerazdvojni. Iako mnogi nisu vjerovali da će njihova ljubav potrajati kada su se 2000. godine vjenčali, Catherine i Douglas dokazali su svima koliko je njihova ljubav jaka. Svaki slobodni trenutak provode zajedno, a svaki put kada ih paparazzi uslikaju, ne mogu skinuti ruke jedno s drugog.

Isto je bilo tijekom odmoru u Portofinu, gdje je holivudski par viđen kako uživa u večeri u društvu nekolicine prijatelja. Prelijepa Catherine sve je vrijeme svog 25 godina starijeg supruga brižno držala za ruku dok su šetali prema jednom poznatom talijanskom restoranu.

  • +14
Catherine Zeta Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

49-godišnja zvijezda filmova 'Zorro: Maskirani osvetnik', 'Klopka' i 'Terminal', koja će u rujnu proslaviti okrugli rođendan, za večernji izlazak je odabrala prekrasnu bijelu haljinu maksi kroja ukrašenu efektnim izvezenim detaljima u boho stilu s elementima plave boje.

Cjelokupan stajling slavna ljepotica je začinila visećim naušnicama u obliku kapi s plavim kamenom, bijelim espadrilama na punu petu i kultnom torbicom od zmijske kože s potpisom modne kuće Chanel, dok je legendarni glumac za večeru odjenuo crne traperice i pastelno zelenu košulju.

  • +4
Catherine Zeta-Jones na NYFW-u Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia