NOSI IH SVUDA

Ljetni favorit supermodela: Claudia Schiffer ne krije opsesiju maksi haljinama, a zna i kako ih nositi

22.08.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Prema legendarnom supermodelu iz 90-ih, haljine maksi kroja ljetni su must-have, a navedeno gotovo cijele sezone potvrđuje na Instagramu

Bilo na večeri u Parizu, na odmoru u Grčkoj ili u šetnji prirodom, Claudia Schiffer jasno daje do znanja da su maksi haljine istinski svestrane kada je riječ o stajlingu i prigodama te nas inspirira svojim brojnim lookovima.

Osim što Schiffer svojim velikim brojem maksi haljina dokazuje da zaista postoji odgovarajuća varijanta za svaki ukus, jasno je i to da se ovaj ljetni trend može stilizirati s lakoćom i na različite načine. Ponekad u kombinaciji s ravnim rimskim sandalama sa zakovicama za šareni štih ili krajnje opušteno i ležerno bez obuće na brodu, njemačka ikona stila, koja uskoro slavi 52. rođendan, pokazuje da su maksi haljine idealne prvenstveno za ljetni odmor.

Uparena s torbom od rafije, u koju se praktično i jednostavno spremaju sve potrepštine, te s minimalističkim nakitom, poput nježnog zlatnog lančića, nije potrebno puno za vješto stiliziranje ovog modnog komada, a to najbolje dokazuje ova poznata plavuša.

  • +16
Ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije