MUST HAVE PROIZVODI

Ljetna njega kože s potpisom Lancômea

09.05.2011 u 12:00

Bionic
Reading

S dolaskom toplijih dana Lancôme je pripremio pravi mali miks ljetnih proizvoda. Koža će vam biti zahvalna, neopterećena laganim proizvodima, a jednako svježa i blistava!

Lancôme je pripremio za tople ljetne dane proizvode s kojima ćete bezbrižno kročiti kroz ljeto... Ne iznenađuje da je nova Engleska princeza Kate Middleton izabrala i prepoznala upravo Hydrazen za svoju omiljenu kremu za savršen i blistav ten.

Hydrazen Neurocalm ™ sadrži jedinstvenu tehnologiju za pružanje intenzivne njege koja omogućuje kontinuiranu vlažnost vaše kože. Smiruje i ublažava stres: kompleks Neurocalm ™ s biljnim ekstraktima bori se protiv negativnih učinaka okoliša i emocionalnog stresa. Ugodne je tekstur, intenzivno vlaži i trajno smiruje kožu, ostavljajući je mekom, glatkom i blistavom. Blagotvorno djeluje čak na najosjetljiviju kožu.

Hydrazen Neurocalm Soothing Anti Stress TEINTE Moisturising Cream SPF 15  ugodna je hidratantna emulzija sa divnom formulom koja vlaži kožu čak do 12 sati.
Obogaćena je biljnim ekstraktima za smirivanje kože, te SPF 15 faktorom za zaštitu od štetnih UV zraka. Sadrži lagane pigmentirane čestice za momentalno blistav i ujednačen izgled vaše kože.