BIRAMO SIRENU PREDSEZONE

Ljepotice su se već skinule u kupaće kostime

29.03.2013 u 11:06

Bionic
Reading

Kontinentalni dio Hrvatske zabijelio je snijeg, a na Jadranu tuče bura, no naše ljepotice već su se počele skidati u badiće te pokazivati svoje besprijekorne figure

Ljetna sezona, uz bijeli pokrivač na tlu, čini se jako, jako daleko, no Tatjana Dragović, Fani Stipković i Sanja Duggan već su se poskidale u badiće dok su se odmarale uz bajno tirkizno more na Maldivima. Svojim tijelima uspjele su i ono nemoguće, zasjeniti rajski krajolik iza svojih savršenih oblina.

U desetak dana u egzotičnim krajevima Tatjana, Fani i Sanja pronašle su unutarnji mir, upoznale novu vrstu zena i bolje se upoznale sa svojim ja. Zavidjeli smo im na svemu, a pogotovo na brončanoj boji koju ponosno pokazuju u trendi badićima žarkih boja.

Iz njihovih galerija savršeno je jasno da su djevojke vrijedno i vatreno radile u teretani pa im zato skidanje u badiće nije predstavljalo prevelik problem.

Sezonu skidanja u badiće otvorila je pjevačica Colonije Indira Vladić koja je svoju liniju pokazala sunčajući se uz bazen na turneji u Los Angelesu. Indira je u prugastom badiću bijelo-crvene boje izgledala odlično. Njeni silni dani u teretani urodili su plodom, a vatreni nastupi također su doprinijeli liniji iz snova.

Vrijedna je u teretani bila i Nives Drpić koja seprošetala u Brunejima, gdje je ljudi pitaju odakle je, jer se dive njenoj prirodnoj ljepoti. Nives je tamo već bila na prinčevom rođendanu, tako da je ulovila dobila ulaznicu u visoko društvo. Gipka Nives bila je jako vrijedna tijekom ciče zime, tako da nije ni čudno s koliko komplimenata je obasipaju.

Instruktorica Ivana Banfić spremna je za skidanje u badić u svakom trenu, jer je tijekom svakog godišnjeg doba jednako aktivna. Nedavno je na svom profilu na Facebooku pozvala sve zaljubljenike u fitnes na svoj Fitness & beauty camp koji se održava tijekom ljetnih mjeseci. Riječ je o progresivnom treningu koji je Ivana osmislila. U videu je Ivana odjevena u tirkizno plavi bikini i tenisice, vježba uz more, tako da se uz nju ne stiže biti kampanjac.

Novinarka manekenske građe Nevena Rendeli popravila si se sivi dan objavljujući fotografiju u badiću. Nevena vapi za suncem, tako da s nostalgijom gleda fotografije prošle sezone. Na fotografiji koje je stvorena na palubi broda, najviše do izražaja dolaze njene duge noge.

Glasajte i izaberite sirenu predsezone…