ODUŠEVILA ELEGANCIJOM

Ljepotica i zvijer: Melania pokraj Trumpa izgleda kao princeza, a s tim se slaže i javnost

13.07.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Melania i Donald Trump u četvrtak su stigli u London gdje su se susreli s britanskim vrhom. Bio je ovo dugoočekivani međunarodni posjet, obzirom da su američki predsjednik i prva dama po prvi put na službenoj dužnosti u Velikoj Britaniji. Na glamuroznoj večeri u palači Blenheim predsjednički par je dočekala Theresa May, a potom se uputio na dogovoreni susret s kraljicom Elizabetom II., a javnosti nije dugo trebalo da se još jednom našali na Trumpov račun

Britanska premijerka Theresa May poželjela je dobrodošlicu američkom predsjedniku i prvoj dami u palači Blenheim, velikom monumentalnom ljetnikovcu u Woodstocku, u blizini Oxforda, gdje je dogovorena glamurozna večera s kraljicom Elizabetom II. Inače, palača Blenheim je jedina palača koja nije u vlasništvu kraljevske obitelji ili Crkve te je odabrana za svečanu večeru zbog sve glasnijih prosvjeda protiv Trumpova dolaska. Sudeći prema stajlingu gostiju, bilo je to uistinu glamurozno događanje, no svi su s neizvjesnošću iščekivali što će Melania Trump nositi za susret s kraljicom.

Nakon što su mnogi njezinu haljinu s potpisom dizajnera Rolanda Moureta u kojem je stigla u Englesku poistovjetili sa stilom Meghan Markle, koja je u dva navrata nosila slične kreacije, Melania se potrudila da više nikad nitko ne dovodi u pitanje njezin stil.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Slovenka je za susret s kraljicom odjenula jednako glamuroznu limun žutu haljinu s potpisom modne kuće J. Mendel, čija je cijena oko 42.000 kuna. Melania, koju obično viđamo u poslovnim formama, ovim je modnim potezom sve ostavila bez daha, a prekrasna haljina s rukavima koji se spuštaju u plašt uvjerljivo je jedna od Melanijinih najboljih izdanja.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz standardno isfeniranu frizuru koja je već postala njezin zaštitni znak, Melania je stajling upotpunila štiklama sa špic vrhom u istoj nijansi haljine s potpisom jednog od njezinih omiljenih dizajnera - Manola Blahnika.

Neki mediji Melaniju su već usporedili s princezom Dianom, pa moguće da je prva dama na odabir ove bajkovite haljine bila ponukana samim time što odsjeda u britanskoj monarhiji, a potom i time što će u palači upoznati britansku kraljicu.

Javnosti nije dugo trebalo da lijepu Melaniju poistovjeti s princezom, a Twitterom su se proširile fotografije na kojima Melaniju i Donalda Trumpa uspoređuju s popularnim crtanim likovima iz bajke 'Ljepotica i zvijer'.