PONOVNO U EUROPI

Melania Trump stajlingom odlučila naglasiti atribute, a nama su za oko zapele ubojite štikle

11.07.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Predsjednički par Trump ovog je utorka napustio Bijelu kuću uoči četverodnevne turneje Europom, a svojim putnim izdanjem Melania je i ovaj put zaradila hvalospjeve medija i javnosti

U pratnji supruga Donalda, koji je u Bruxellesu započeo europsku turneju koja uključuje dvodnevno sudjelovanje na summitu NATO-a, posjet Britaniji i susret s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju, Melania Trump zaputila se u Air Force One u besprijekornom putnom izdanju.

  • +14
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crvenu vestu s potpisom omiljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena, atraktivna Slovenka nosila je utaknutu u bež suknju A-kroja s dodatkom remena – djelo australskog dizajnera s pariškom adresom, Martina Granta.

Kada se ne nalazi u tenisicama ili balerinkama, Melania redovito zaokružuje formalna izdanja modelima stiletto cipela u špic, a ovaj put odabrala je zanimljiv model imena 'So Kate' s potpisom slavnoga Christiana Louboutina.

Objavu dijeli @juicygossiporg

Stilettice viđene na Melaniji, koje se u prodaji nalaze po cijeni od 5 tisuća kuna, stižu s prepoznatljivim crvenim potplatom i zanimljivim logo uzorkom inspiriranim Louboutinovim načinom pakiranja proizvoda.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN