TOPICREM

Linija za izbjeljivanje čak i osjetljive kože

23.03.2012 u 12:36

Bionic
Reading

Dokazana učinkovitost na osjetljivoj koži: 100 posto dobrovoljaca uključenih u četveromjesečno istraživanje smatra da program ima izvrstan depigmentacijski učinak

Ako imate pigmentacijske mrlje, staračke pjege ili neki sličan problem, a uz to vam je koža i osjetljiva, francuska dermokozmetika Topicrem nudi poseban program za sjajan ten - liniju za izbjeljivanje s patentom White Result koji je kombinacija triju sastojaka:

1. melanostatina, koji rano blokira sintezu melanina pa smanjuje nastajanje smeđih mrlja na koži i rezultira ujednačenijim tenom;

2. derivata vitamina C, koji blokira sintezu melanina djelujući na tirozinazu i na slobodne radikale koji su odgovorni za prerano starenje kože;

3. vitamina PP (B3), koji limitira transfer melanina prema površini kože.

Liniju čine serum, dnevni koncentrat za lice, noćna korektivna krema i pomlađujuća krema zaruke.

Topicrem White Result serum protiv pigmentacijskih mrlja: upotrebom seruma koža je sjajnija, svjetlija i glatkija, nepravilnosti su smanjene, a ten ujednačen.

Topicrem White Result, dnevni koncentrat za lice SPF 20: štiti kožu i sprečava starenje kože zahvaljujući kombinaciji UVA/UVB filtera s derivatom vitamina E. Smanjuje nepravilnosti ostavljajući kožu glatkom, podatnom i hidratiziranom.

Topicrem White Result, noćna korektivna krema: pojačava izbjeljujući efekt noću, kada se stanice najintenzivnije obnavljaju.

Topicrem White Result, pomlađujuća krema za ruke: štiti kožu od UV-zračenja, vlaži i hrani kožu ostavljajući ruke mekima, podatnima i nemasnima, poboljšava izgled i sjaj ruku te smanjuje nepravilnosti kože.