U POSLJEDNJI TREN

Lijepe i jednostavne: Ove divne frizure možete sami brzo i lako napraviti kod kuće

01.09.2021 u 20:05

Bionic
Reading

Svi smo ponekad u stisci s vremenom, a ako niste previše vješti sa sušilom, peglom ili četkom, onda će vam dobro doći ovih nekoliko odličnih ideja za cool frizure koje možete sami složiti u tren oka

Dobro su poznate one situacije kad doslovce jurimo ujutro iz stana, a pogled u zrcalu nije nimalo obećavajući.

Ukoliko vam je dojadio praktični konjski rep koji je uvijek genijalno rješenje za takve situacije, donosimo još nekoliko trendi frizura oko kojih nećete izgubiti previše vremena jer nastaju u manje od 5 minuta.

Ležerna pletenica

Ovo je ženstvena frizura koja će oduševiti sve dugokose dame, a nije teška za složiti.

Kosu začešljajte na jednu stranu i prema naprijed te počnite plesti pletenicu tek u visini brade. Pričvrstite gumicom i vaša cool frizura je tu. Za chic efekt izvucite nekoliko pramenova.

Špangice u kosi

Ukoliko vam kosa odbija poslušnost, nećete pogriješiti ukoliko je ukrasite sa zanimljivim špangicama s jedne strane. Slobodno se zaigrajte jer ovaj prošlogodišnji trend je tu da ostaje - i jako nam se sviđa.

Visoki rep

Ima li što više seksi od visokog repa? Ovakav stil je već neko vrijeme zaštitni znak Jennifer Lopez i Ariane Grande, a rado ga nosi i Hailey Bieber. Kosu pažljivo zagladite, formirajte rep i ukrasite gumicom ili scrunchiejem.

Obuč za kosu ili traka

Ovo je uvijek sjajna ideja kad ne znate što biste s kosom jer ukrasi za kosu poput rajfova su itekako ponovno in. Osim što su spasonosna rješenja i za situacije kad trebate kamuflirati izrast ili niste stigli oprati kosu, izgledaju mladenački i cool pa se svakako počastite s nekim zgodnim dodatkom za kosu.

Messy punđa

Otkako ih je popularizirala 'odbjegla' vojvotkinja Meghan Markle, razbarušene punđe su apsolutni hit, a ako se i vama sviđaju ovakve frizure evo kako ćete je sami brzo i lako napraviti u samo nekoliko poteza.

Kosa podijeljena po sredini ukrašena špangicama

Poznata influencerica Ángela Rozas Saiz puno je puta dokazala kako simetrično postavljene špangice ili kopčice sa svake strane mogu izgledati vrlo elegantno i chic. Kako biste kreirali ovakvu frizuru, napravite pomalo neuredan razdjeljak po sredini i kosu na potiljku zavežite u labavu nisku punđu. Špangice pričvrstite s obje strane u razini sljepoočnica.