trudnica sa stilom

Lijepa Oskarovka zablistala u haljini od 400 kuna

08.02.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Natalie Portman do danas je servirala je mnoštvo zanimljivih trudničkih stajlinga, a u povodu oskarovskog domjenka sve je iznenadila odabirom haljine iz poznatog lanca ulične mode

Nakon dodjele Zlatnih globusa i nagrada SAG, na kojima je zablistala u skupocjenim dizajnerskim kreacijama s potpisom modne kuće Prada i Dior,  Natalie Portman pojavila se na tradicionalnom oskarovskom domjenku u režiji Američke filmske akademije nosivši malu crnu haljinu s potpisom britanskog high street brenda, Top Shop.

Spomenuta haljina dio je trudničke linije Top Shopa, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 400 kuna. Poput slavnih trendseterica koje stajlinge često vole začiniti cjenovno pristupačnim komadima, ni slavna Natalie nije imuna na spomenutu modnu praksu.

  • +3
Mala crna haljina Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom gostovanja u šou slavne Ellen DeGeneres, Natalie se također pojavila u haljini iz trudničke linije Top Shopa, a u trudničkim danima često se može ugledati u crnim cipelama s potpisom Stevea Maddena koje se u prodaji nalaze za nešto više od 600 kuna.