DOBRI GENI

Lijepa na mamu: Zgodna Dylan Penn izazvala pomutnju u tirkiznom bikiniju

11.05.2020 u 15:32

Bionic
Reading

Dylan Penn, kći slavnog glumačkog para Seana Penna i Robin Wright, lijepo je vrijeme iskoristila kako bi se okušala u surfanju u Malibuu

Za plavokosom ljepoticom, kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru u svijetu showbizza, okrenule su se mnoge glave kad se prošetala u trendi bikiniju koji je istaknuo njezinu manekensku figuru.

  • +5
Dylan Penn Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dylan, koja se naslijedila najbolje gene od svojih roditelja, okušala se i u modelingu i svijetu filma, a iako su joj se roditelji razveli, s njihovim novim odabranicima ima prijateljski odnos.

Nosila je klasični bikini koji ne trpi nesavršenosti, a boja tirkiza bila je odličan odabir za plavušu poput Dylan (29), kojoj su na plaži društvo pravili majka Robin (51), njezin suprug Clement Giraudet (35) i nekoliko njezinih prijatelja.

Stajling za plažu je atraktivna plavuša, koja nevjerojatno nalikuje na svoju mamu Robin, razigrala s nekoliko tankih raznobojnih narukvica.

Dobro raspoložena, nije propustila zajahati valove i uživati u ljetnim radostima. Inače, zvijezda 'Kuće od karata' i Sean Penn bili su u braku od 1996. do 2010., a osim Dylan, imaju sina Hoppera (26).